Horeca gietvloer

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, duurzame gietvloer voor uw horeca? Onze horeca gietvloer is de perfecte oplossing. Onze horeca gietvloer is vloeistofdicht en voldoen aan de HACCP normen.

U kan kiezen tussen verschillende afwerkingen. Na een drukke dag hoeft u zich niet druk te maken over de opkuis van uw vloer. 

Kies voor een gietvloer. Het kuisen van een gietvloer duurt slechts maar 20 minuten! Wenst u meer informatie over onze horeca gietvloer. Wij beantwoorden met plezier jullie vragen.

Voordelen van een horeca gietvloer

Een horeca gietvloer voldoet aan de voorwaarden van de sector. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht en super hygiënisch.

 

U heeft geen naden die u proper moet houden.

 

Een horeca gietvloer is volledig naadloos en egaal. Al het vuiligheid en vloeistof kan je op een makkelijke manier van de vloer krijgen.

Prijs horeca gietvloer

Hoeveel een gietvloer per m² kan kosten verschilt vaak. U moet rekening houden met een aantal factoren. Welke soort gietvloer wenst u? Wenst u extra lagen? Is het een kleine ruimte of eerder een grote open ruimte? Moet de gietvloer op een bestaande ondergrond?

 

Heeft u een kleine oppervlakte dan zal de prijs per m² hoger zijn. Dat komt omdat er hoge vaste kosten verbonden zijn aan de gietvloer. Hoe groter de oppervlakte, hoe goedkoper de prijs per m².

 

De prijs voor een horeca gietvloer varieert tussen de €60 en €135 exclusief btw.

 

Wenst u een offerte op u maat? Gelieve het offerteformulier in te vullen. U ontvangt binnen de 2 à 3 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Uit welke kleuren kan je kiezen voor een horeca gietvloer?

Voor een woning gietvloer is er 1 kleurassortiment.

 

U kan kiezen uit RAL Het kleur van de gietvloer is een belangrijke keuze. Dit bepaalt de zicht van de vloer.

 

Heeft u moeilijkheden met het kiezen van een kleur? Wij hebben stalen ter beschikking die u gerust kan bekijken. Onze adviseurs zijn gereed om u hierbij te helpen.

Heeft u interesse in een horeca gietvloer?

Vraag hier uw gratis offerte aan. Zo heeft u direct een prijsoverzicht. U ontvangt u offerte binnen de 2 à 3 dagen.

Heeft u vragen i.v.m. gietvloeren? Onze adviseurs zijn telefonisch/mail bereid om u verder te helpen.