Garage gietvloer

Op zoek naar onderhoudsvriendelijke, naadloze garage gietvloer? Bent u uw oude garage vloer beu? Dan is een gietvloer in uw garage de oplossing.

Wat zijn de voordelen van een garage gietvloer?

  • Naadloos
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Zwaar belastbaar
  • Verschillende uitvoeringen mogelijk

 

 

Hoe onderhoud je een gietvloer?

Één van de redenen waarom de gietvloer zo populair is is het onderhoudsvriendelijkheid. Een gietvloer is een gesloten gietvloersysteem waardoor vuiligheid, vetten, oliën weinig kans hebben om vlekken te vormen. 

Voor een proper, strakke gietvloer raden we aan minimaal eens per week de vloer af te stoffen met een stofwisser of stofzuiger.

Prijs garage gietvloer

Hoeveel een gietvloer per m² kan kosten verschilt vaak. U moet rekening houden met een aantal factoren. Welke soort gietvloer wenst u? Wenst u extra lagen? Is het een kleine ruimte of eerder een grote open ruimte? Moet de gietvloer op een bestaande ondergrond?

 

Heeft u een kleine oppervlakte dan zal de prijs per m² hoger zijn. Dat komt omdat er hoge vaste kosten verbonden zijn aan de gietvloer. Hoe groter de oppervlakte, hoe goedkoper de prijs per m².

 

De prijs voor een garage gietvloer varieert tussen de €60 en €135 exclusief btw.

 

Wenst u een offerte op u maat? Gelieve het offerteformulier in te vullen. U ontvangt binnen de 2 à 3 werkdagen een vrijblijvende offerte.

In welke kleuren is de garage gietvloer te verkrijgen?

Voor een garage gietvloer kan u kiezen uit RAL kleuren. Het kleur van de gietvloer is een belangrijke keuze. Dit bepaalt de zicht van de vloer.

 

Heeft u moeilijkheden met het kiezen van een kleur? Wij hebben stalen ter beschikking die u gerust kan bekijken.

Onze adviseurs zijn gereed om u hierbij te helpen.

Woning gietvloer voor uw renovatie of nieuwbouw?

Wenst u een woning gietvloer maar u weet niet of dit mogelijk is voor uw renovatie of nieuwbouw? Een gietvloer kan zowel in renovatie of nieuwbouw geplaatst worden.

 

Bij een nieuwbouw zal de gietvloer op de chape komen.

 

Bij een renovatie kan dit op tegels, fermacell platen, hout, beton. Het is belangrijk dat de ondergrond stabiel is. Een gietvloer heeft een dikte van 2 à 3 mm. U heeft maar enkele millimeters opbouwhoogte nodig.

Heeft u interesse in een garage gietvloer?

Vraag hier uw gratis offerte aan. Zo heeft u direct een prijsoverzicht. U ontvangt u offerte binnen de 2 à 3 dagen.

Heeft u vragen i.v.m. gietvloeren? Onze adviseurs zijn telefonisch/mail bereid om u verder te helpen.